Reacties van opdrachtgevers

Graag maken we u deelgenoot van de reacties van tevreden opdrachtgevers

Jos Eras, Eras Architecten & Adviseurs

Velp, Nederland

Ik nodig u hierbij uit ons een reactie te mailen over uw ervaringen met Eras Architecten & Adviseurs.

Nienke Rijkers-Koorn, Praktijkhoudend huisarts bij Huisartsen Holtenbroek

Zwolle, Nederland

Door je frisse kijk om het pand op verschillende manieren in te delen en vorm te geven, werden wij uit onze eigen gedachten patronen gehaald, zonder onze eigen visie te verliezen. Hierdoor heb je ons goed geholpen alle potentie uit het pand te halen. 

Inge Brouwer, Huisartsenpraktijk Brouwer

Arnhem, Nederland

Voor de verbouwing van ons pand hadden we een architect met creativiteit maar ook praktisch inzicht nodig. En het liefst ook nog iemand die de opdrachtgever helemaal ontzorgt en budgetoverschrijdingen weet te voorkomen. Eras Architecten heeft daar op een voortreffelijke wijze voor gezorgd. Erg knap hoe onder grote tijdsdruk een op het eerste oog voor een huisarts weinig geschikt pand is omgetoverd in een prachtige, toekomstbestendige huisartsenpraktijk. Ik beveel de samenwerking met Eras Architecten dan ook van harte aan.

Mirjam Schonenberg, Huisarts bij Huisartsenpraktijk Schonenberg&Smaal

Katwijk, Nederland

Wij hebben door Eras Architecten een bestaand schoolgebouw laten omtoveren tot een prachtig medisch centrum en krijgen dagelijks complimenten over hoe mooi het is geworden. De oorspronkelijke leerlingen van de school herkennen het niet eens meer terug. Fantastisch slimme indeling gemaakt door Eras Architecten. Aanrader!

Please reload

Bericht ontvangen!