Huisartsenpraktijk - Arnhem

De huisartsenpraktijk zou op korte termijn overgenomen worden door Inge Brouwer, daar moest geschikte huisvesting voor gevonden worden. In eerste instantie was men bezig met een (ongeschikt) pand in een winkelcentrum. Toen wij erbij betrokken werden keek men naar een voormalig consultatiebureau, waar een goede scheiding rust-onrust moeilijk te realiseren leek.

 

Door nu de wachtruimte aan de binnentuin te leggen en van de rest te scheiden door een gang, lukte het wel om alles er passend in te krijgen. De sfeer met de binnentuin zorgde voor een perfecte ambiance voor Inge en haar medewerkers om een intieme sfeer te scheppen, waar rust de boventoon voert.

 

In een half jaar tijd is het plan ontwikkeld, de financiering geregeld en de bouw daadwerkelijk uitgevoerd en kon de huisartsenpraktijk in het volledig vernieuwde pand trekken. De helft van het pand wordt verhuurd en kan later indien gewenst nog bij de praktijk betrokken worden.

bestaand
plattegrond
nieuw
plattegrond
nieuw
deelplattegrond
wachtkamer
doorsnede
zitbank
Meer weergeven
spreekkamer