Gezondheidscentrum de Bolle Bieste - Zwolle

Een idealistische arts in een veel te kleine artsenpraktijk, een stel enthousiaste fysiotherapeuten en een gedreven apotheker vormen de basis van Rembrandtien. Het pand stond leeg en had ruimte geboden aan een buurtcentrum en zo open als een buurtcentrum moest het nieuwe gebouw weer worden. Een klein cadeau was de grote ronde lichtkoepel in het hart van het pand, waar we bij het ontwerp vanuit konden gaan. Hier komen de mensen samen en rondom liggen de aanbieders van gezondheidszorg gegroepeerd.

 

Het duurde even voor iedereen passend op zijn plaats zat, maar toen was er behalve een gezondheidsplein ook een buurtcafé, dat buiten openingstijden benut kan worden én een mooie tuin met wilde bloemen om ’s zomers in de pauze van te genieten.

nieuw
adviesplattegrond
nieuw
plattegrond
wachtkamer
plattegrond
wachtmeubel
3D impressie
nieuw
gevelaanzicht
wachtkamer
doorsnede - aanzicht
Meer weergeven
nieuw

plattegrond