Bureau

Het bureau is in 1980 door ir. Jos Eras in Utrecht opgericht en heeft zich vanaf 1986 ontwikkeld tot een architectenbureau, gespecialiseerd in de gezondheidszorg.

 

Vanaf 1999 maken wij deel uit van de Bouwadviesgroep van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV). Een onafhankelijk advies is hiermee gewaarborgd.

 

In dit kader verzorgen wij ook een cursus “Nieuwe huisvesting”, leiden wij excursies naar gezondheidscentra en huisartsenpraktijken en kunnen wij een introductie op locatie voor u verzorgen.

 

Uw contactpersoon en supervisor is Jos Eras. Wij maken gebruik van een aantal externe architecten, adviseurs en tekenaars, opdat wij altijd voldoende capaciteit hebben om ook grote projecten vlekkeloos te laten verlopen en de overheadkosten laag te kunnen houden.

 

Eras Architecten & Adviseurs is sinds 2015 gevestigd in Velp.

Visie

Eras Architecten & Adviseurs stelt de wensen van de opdrachtgever voorop.

 

Functionaliteit is ons uitgangspunt. Al is een gebouw nog zo mooi, als het tocht, lekt of je hebt last van het geluid, dan deugt het niet.

 

Architecten hebben de naam om budgetten te overschrijden. Wij hebben daar een hekel aan. Wij staan voor architectuur die maakbaar en betaalbaar is. Kwaliteitsbewaking en beheersing van kosten, daar zijn we goed in.

 

Wij werken met een uitgebreid netwerk van specialisten, opdat elke opdracht optimaal kan worden uitgewerkt. Voordeel voor u als klant: lage overhead, gespecialiseerd advies en voldoende capaciteit om binnen gestelde termijnen te kunnen leveren.

 

Doordat we goed ingevoerd zijn in de mogelijkheden van financiering in de gezondheidszorg, we van meet af aan de kosten benoemen en die tijdens de planontwikkeling voortdurend toetsen, voorkomen we nare budgetoverschrijdingen.

 

En... last but not least: het wordt nog heel mooi ook.